• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

30% Cégtulajdon vásárlás (HUN)

30% Cégtulajdon vásárlás (HUN)
30% Cégtulajdon vásárlás (HUN)
30% Cégtulajdon vásárlás (HUN)
30% Cégtulajdon vásárlás (HUN)
30% Cégtulajdon vásárlás (HUN)
Célösszeg (millió Ft):495
Hozamelvárás (%/év):24
Futamidő (év):5
Befektetési és Üzleti lehetőségek:Cégtulajdon vásárlás

Figyelem! A grafikon üzleti tervünk egy kivonata, az abban szereplő cégtulajdonrész vásárlás célú befektetésre vonatkozó üzleti adatokat tükrözi. Jelen fázisban még nem minősül konkrét üzleti ajánlattételnek! 

Regisztrációt követően, személyes konzultációk keretében igényre szabott részletes üzleti ajánlatot tudunk kidolgozni a befektetési szándékok és a kidolgozott lehetőségek összehangolása céljából.

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül, egy rövid felvezető magyarázatként összegezzük azon elképzeléseinket, melyek minden érdeklődő részére továbbra is tág teret hagynak elképzeléseik megfogalmazására, mégis a kijelőlt optimális pályán tartják az egyeztetéseket, már a kétoldalú tárgyalások megkezdése előtt is.

A gyártócég tulajdonrész vásárlásáról bővebben itt olvashat.

A célösszegről; a megadott érték rendelkezésre állása a tárgyalások megkezdésének egyik szükséges előfeltétele.

Amennyiben az érdeklődő jogszerűen szabadon rendelkezik a megnevezett összeggel, és bizonyos előfeltételek teljesülése esetén feltett szándéka azt projektünkbe befektetni, akkor kölcsönös adategyeztetéseket követően, az erre vonatkozó hivatalos kétoldalú tárgyalások megkezdődhetnek.

A hozamelvárásról; a megadott érték az a tervezett hozam, melyre a befektető a sikeres kétoldalú tárgyalásokat követő szerződéskötés után, a beruházás valódi megkezdésétől számított futamidő végére igényt formálhat. Ekkor a leendő befektető már megismerte megvalósíthatóság teljes feltételrendszerét, továbbá az üzleti tervünkben szereplő terv és tényadatokat, valamint az egyre bővülő aktuális célpiaci visszajelzéseket, és mindezek fényében a befektetési lehetőséget mérlegelve, saját kizárólagos felelőssége teljes tudatában azt vállalható kockázatnak minősítve meggyőződött arról, hogy projektünk képes a hozamelvárásokat a befektető részére elfogadott mértékben ralizálni. 

A futamidőről; a megadott érték értelemszerűen arra vonatkozik, hogy mennyi ideig tervezünk szerződéses kapcsolatba állni. A megadott időtartam leteltekor, a cég a tervezett hozamelvárásokkal növelt befektetési célösszegen kivásárolja a befektetőt a tulajdonosi szerkezetből.

A MEGÁLLAPODÁSOKAT TERMÉSZETESEN MINDEN TEKINTETBEN ÜGYVÉD ÁLTAL KÉSZÍTETT ÉS ELLENJEGYZETT SZERZŐDÉSEKKEL SZABÁLYOZZUK.

A JETMAT® projektről, röviden.

A JETMAT® tehnológia sorozatgyártását ellátó nemzetközi gyártókapacitás kiépítésének létesítési ütemterve szerinti első célállomásként, egy a magyarországi piaci igények kiszolgálására méretezett beruházás megindítását tervezzük. Jelenleg elsősorban ezzel a céllal keresünk befektetőket.

Ennek a beruházásnak és a teljes operatív ügyvitelnek a költségvetését kellő alapossággal egy professzionális üzleti terv keretében szabályozzuk. Természetesen ezzel egyidőben a teljes megvalósíthatósági feltételrendszert is kidolgoztuk.

A részletekről személyes konzultáció keretében tudjuk bővebben tájékoztatni a tisztelt érdeklődőket. Ehhez a gomb melletti <érdeklődés> gomra kattintva az adattáblák kitöltésével és elküldésével jelezheti felénk szándékát és kérhet személyes konzultációs időpontot.

A csatolt képeken a JETMAT® irodaépülete és az előadótermünk látható, ahol hamarosan kezdetét veszi az a saját szervezésű konferencia sorozatunk melynek keretében, ...

 • Megrendelőink részére; részletes tájékoztatást adunk a JETMAT® technológiára épülő tisztaságvédelmi koncepcióról, és annak minden fontos alkalmazástechnikai vonzatáról.
 • Befektetők esetében; részletes üzleti, pénzügyi és stratégiai adattájékoztatást és üzleti terv betekintést biztosítunk mindazon üzleti köröknek akikkel előzetes egyeztetéseink a kívánt ütemben haladnak.
 • Beszállítók részére; a korábban megnyitott pályázati kiírások és megkezdett versenytárgyalások zárásaképp, lehetőséget biztosítunk az egyes pozíciókra élőben megadni a legjobb végső ajánlataikat.

A konferenciasorozat szervezését hamarosan megkezdjük, jelenleg az előkészületi szakaszban vagyunk, de addig is örömmel fogadjuk a komoly érdeklődéseket.

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!