• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Cégtulajdon vásárlás

Bizonyos feltételek között, lehetőséget biztosítunk olyan befektetéshez, melynek ellensúllyozásaképp cégtulajdonrészt ajánlunk fel.

Befektetés / Üzlet        Célközönségünk        jogi-nyilatkozat.pdf

A befektetésben érdelet cégek, (és magánszemélyek) néhány alapvető információ megadásával egyszerűen pozícionálhatják a JETMAT® technológiával kapcsolatos üzleti érdeklődésüket és befektetői szándékaikat.

Ezek az alábbiak:

 • Befektetési célösszeg, a cégvásárlásra fordítandó összeg
 • Hozamelvárás, a befektetés céljaként elvárt éves kamat
 • Futamidő, a befektetés (tulajdonrész lekötés) tervezett időtartama
 • Befektetési és üzleti lehetőségek, a befektetési célösszeggel elérni kívánt lehetőség megnevezése

Minden befektetni szándékozónak javasoljuk, hogy az előzetes tájékozódás alkalmával az Üzleti prognózisunk megismerése során, a Mérföldkövek / a Szükséges forrás / és a Befektetési koncepció menüpontok alatt közölteket figyelmesen olvassák végig. Ezek megismerését a regisztráiós folymat jóváhagyásához kötjük.

Ezekben a menüpontokban részletesen közlünk minden olyan alapvető üzleti és stratégiai információt, melyek meghatározó jelentőségüek a felkínált befektetési lehetőség pontosabb megismeréséhez.

Kérjük, befektetési szándékaikat a közöltek mérlegelését követően fogalmazzák meg. Amennyiben kérdéseik vannak, mi örömmel válaszolunk.

Befektetési és partnerségi szándékaik kinyílvánítását követően  megkezdődhetnek a kezdetben még különösebb kötelezettségek nélküli kétoldalú tárgyalások. A feltételek elfogadása esetén a tárgyalások előrehaladtával, a kölcsönösség jegyében az együttműködési folyamatok új irányba fordúlhatnak.

CÉGTULAJDON VÁSÁRLÁSRÓL BŐVEBBEN.

Bizonyos feltételek között, lehetőséget biztosítunk a JETMAT® technológiai beruházás előmozdítását célzó részleges cégtulajdon szerzéssel megvalósuló befektetések akadálytalan lebonyolításához. A megállapodások ellensúllyozásaképp (a vonatkozó szerződés szerint) az egyes célországokban létesítendő, a JETMAT® technológia gyártását és forgalmazását végző leendő projektcégeinkből a mindenkori befektetésekkel arányos tulajdonrészeket ajánlunk fel. Ebben a sorban elsőként az Olaszországi az Ausztriai, a Csehországi, a Lengyelországi és a Magyarországi cégtulajdonvásárlási lehetőséget nyitjuk meg.

A befektetésben érdekelt ajánlattevők részére, a felvezető üzleti tárgyalások során tisztázott befektetési előfeltételek kölcsönös elfogadása esetén, részletes üzleti terv ismeterést adunk. A szokásos üzleti egyeztetések lefolytatása és a vonatkozó szerződések előkészítése során felmerülő lényegi szempontok tisztázását pénzügyi és jogi szakértőink jelenlétében kívánunk végigtárgyalni.

Célunk a teljes konszenzus mellett megvalósuló előnyös befektetések mielőbbi teljesülése.