• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Célközönségünk

HONLAPUNKON A SAJÁT TECHNOLÓGIAI INNNOVÁCIÓNKKAL KAPCSOLATOS, ELSŐ KÉZBŐL SZÁRMAZÓ ÜZLETI INFORMÁCIÓKAT FOGLALTUNK ÖSSZE. CÉLUNK A KÉTOLDALÚ ÜZLETI TÁRGYALÁSOK MIELŐBBI MEGKEZDÉSE, SIKERES ÜZLETI -ÉS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉSEK MEGKÖTÉSE. 

 • Technológiai innováció iránt érdeklődő befektetőket és stratégiai együttműködő partnereket keressük.
 • Befektetési alternatívákat készítettünk elő, és potenciális nemzetközi növekedési hátteret biztosítunk.
 • Kétoldalú üzleti tárgyalásokat indítunk, melynek során üzleti és pénzügyi terv adatainkba adunk betekintést.
Stratégiai növekedési tervünk szerint, a világ több pontján szoros egymásutániságban megindítjuk a JETMAT® tisztaságvédelmi gyártókapacitás létesítési beruházásokat. Mindehhez elsősorban független pénzügyi befektetők érdeklődését várjuk, de természetesen komoly érdeklődés esetén készek vagyunk szakmai befektetőkkel is tárgyalni.

ÜZLETI AJÁNLATAINK:

Elővétel - Megrendelés Szponzorálás / Partnerség /  Alkatrész beszállítás / Technológia beszállítás / Exkluzivitás

A hosszabb távú partnerséget és biztonságos növekedési pályát kereső,  üzleti kapcsolataikat megerősíteni kívánó, együttműködésre nyitott cégekkel kívánjuk megkezdeni a tárgyalásokat. Azon cégekre gondolunk,  akik az általunk közölt üzleti ajánlatok fényében élni kívánnak a felkínált üzleti lehetőségekkel.

BEFEKTETÉSI AJÁNLATAINK: 

Cégtulajdon vásárlás / Szabadalom vásárlás  / Licence / Know-How / Franchise szerződés / Exkluzivitás / NDA

Elsősorban komoly hazai és nemzetközi befektetésekben is járatos üzleti körökkel kívánjuk megkezdeni a tárgyalásokat. Olyan magánszemélyekkel és cégekkel, akik az általunk közölt befektetési alternatívák fényében, élni kívánnak az elérhető befektetési lehetőségekkel.

KÉREM FIGYELMESEN OLVASSÁK VÉGIG A JOGI NYILATKOZATUNKAT.

Kidolgozott üzleti és befektetési ajánlatainkról bővebben a Befektetés és az  Üzlet menüpont alatt olvashatnak. Ennek adatfeltöltése folyamatban van, ezeket állandóan frissítjük és aktualizáljuk. A közöltek adatok nem minősülnek konkrét üzleti ajánlattételnek, továbbá a változtatás és visszavonás jogát minden tekintetben fenntartjuk.

Kérem áldozzanak rá időt és figyelmet, hogy átolvassák mindazon rendezett módon elérhetővé tett információkat melyeket összefoglaltunk Önöknek az átfogó tájékoztatás érdekében.

Kérem továbbá, hogy minden érdenklődő kérje ki a saját tanácsadói véleményét, és forduljon függeten szakértőkhöz érdemi állásfoglalásért, ... tegyenek meg mindent amit szükségesnek éreznek ahhoz, hogy teljes és hiteles kép alakúlhasson ki Önökben.

Remélem az általunk közöltek és az Önök felismerései egybehangzóak lesznek.

Ha úgy érzik, kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot, és tegyük együtt sikeressé ezt a projektet. 

 

 

  JOGI NYILATKOZATUNK         

jogi-nyilatkozat.pdf

A KÖZÖLT ADATOKKAL ÉS INFORMÁCIÓKKAL KAPCSOLATOS HASZNÁLATI FELTÉTELEKRŐL 

Kérjük, hogy jelen weboldal (a továbbiakban: „Honlap’) használata tekintetében az alábbiakat figyelmesen olvassa el, a Honlap megnyitásával és használatával Ön az alábbiakban felsorolt és ismertetett használati feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Jelen nyilatkozatban meghatározott feltételek  a Honlap valamennyi látogatójára kötelező érvényűek!

A Honlapon közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a szolgáltatások és termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül és kizárólag a figyelem felkeltését szolgálják, azok teljességéért, pontosságáért, esetleges módosulásáért felelősséget nem vállalunk.

 • A Honlapon megjelenő információk és adatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, befektetési tanácsadásnak vagy szerződéses ajánlatnak, így ajánlati kötöttséget sem eredményeznek.
 • A Holnapon megjelenő információk és adatok általános jellegűek, előzetes tájékoztatásul szolgálnak, nem konkrét személyek befektetési céljaihoz vagy pénzügyi helyzetéhez igazodnak.
 • Az adatok és információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történik, semmilyen felelősséget nem vállalunk a Honlapon megtalálható információkon és adatokon alapuló döntésekből eredő esetleges károkért.

KÉRJÜK, HOGY AMENNYIBEN AZ ADATOK ÉS INFORMÁCIÓK ALAPJÁN MINDEZEK ELLENÉSRE FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, A BEFEKTETÉSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALÁHOZ VALÓ FELHASZNÁLÁSÁT MEGELŐZŐEN MINDEN ESETBEN LÉPJEN VELÜNK KÖZVETLEN KAPCSOLATBA, HOGY KÉTOLDALÚ ÜZLETI TÁRGYALÁSOK SORÁN KÖZVETLEN ÉS RÉSZLETES FELVILÁGOSÍTÁST ADHASSUNK, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLHETŐK LEGYENEK.

A Honlapon ismertetett befektetési alternatívák, üzleti és  stratégiai partnerségi ajánlatok minden esetben az üzleti tárgyalásokon egyeztetett feltételek szerint, egyedi konzultációkon tisztászott, továbbá ügyvédek által ellenjegyzett szerződésekkel vehetők igénybe.

A tartalomban szereplő esetleges hibákért, pontatlanságokért, tévedésekért a felelősséget kizárjuk.