• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása

Iparági trendek

A TERMELÉKENYSÉG ÉS A HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN ELSŐSORBAN AZOK A GYÁRTÓ CÉGEK, AHOL KÜLÖNÖSEN FONTOS A HIGIÉNIA ÉS A PORMENTES KÖRNYEZET IGYEKEZNEK A LEHETŐ LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN MÉRSÉKELNI, KÖLTSÉGES MEGOLDÁSOKKAL KIZÁRNI AZOKAT A KÜLSŐ SZENNYEZŐ TÉNYEZŐKET, AMELYEK HÁTRÁLTATJÁK A TERMELÉSÜKET ÉS RONTJÁK AZ EREDMÉNYESSÉGI MUTATÓIKAT. Póbálkozásaik minden erőfeszítésük ellenére évtizedek óta nem járnak sikerrel. MI MÉGIS MEGGYŐZŐ MEGOLDÁST KÍNÁLUNK A PROBLÉMÁIKRA!

A nemzetközi takarítóipar jeles képviselői (a vegyszer, a gép és eszköz gyártók éppúgy, mint a takarítási szolgáltatást nyújtó cégek) rengeteg energiát fordítanak a konkurencia harcra és a piacok felosztására. Már a robotika eszköztárát is a kínálatukba emelik, de eredeti módszereik mitsem változnak, továbbra is csupán a beszennyeződés ütemét követve, a szennyeződések nyomában járva egyszerűen újra és újra szűntelenűl feltakarítanak. KÉT FELTAKARÍTÁS KÖZÖTTI ÁTMENETI TISZTASÁGOT, VAGYIS A TISZTASÁG GYORSAN MÚLÓ ILLÚZIÓJÁT KÍNÁLJÁK, EZ MINDEN.

A TISZTASÁGVÉDELEM, VAGYIS A BESZENNYEZŐDÉS MEGELŐZÉSE ROPPANT ÖSSZETETT FELADAT, SZEMBE MEGY AZ IPARI GYAKORLATTAL. EZÉRT, ÉRDEMBEN NEM FOGLALKOZNAK VELE. Megrendelőket csupán az átmeneti tisztaságot biztosító, felszínes megoldásokkal szolgálják ki, ami hamarosan már nem lesz elegendő.

A PIACON EGYÉRTELMŰ FIZETŐKÉPES IGÉNY VAN A JELENLEGINÉL HOSSZABB IDEIG ÉS MEGGYŐZŐBBEN FENNTARTHATÓ VÉDETT TISZTASÁG ELÉRÉSÉRE.

A FIZETŐKÉPES KERESLET ÉS AZ EGYRE FOKOZÓDÓ, FIGYELMEN KÍVÜL HAGYOTT VALÓS PIACI IGÉNY EGYSZERRE VAN JELEN A VÁLTOZTATÁST SÜRGETŐ IPARVÁLLALATOK KEZÉBEN, MEGOLDÁST MÉGSEM TALÁLTAK. FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK, MINDEZ NEM CSUPÁN FELISMERÉS DOLGA, A SIKER A RÁTERMETTSÉGEN, A SZAKÉRTELMEN, AZ ÁLDOZATVÁLLALÁSON, A MERÉSZSÉGEN ÉS AZ ELSZÁNTSÁGON IS MÚLIK. BENNÜNK MINDEZEK MEGVANNAK ÉS EREDMÉNYRE IS JUTOTTUNK A KÉRDÉSBEN. Nekünk sikerült ideális megoldást találni a felmerülő problémákra, így a JETMAT® elősegíti az akadálytalan személy és anyagáramlást miközben meggátolja a helyváltoztatási folyamatokkal járó beszennyeződést. Technológiánk közvetve többszörösen növeli a hatékonyságot, miközben jelentősen csökkenti a környezet terhelést, előnyösen befolyásolja a minőséget és az esztétikát.

VILÁGSZERTE AZ IPARI TERMELÉSBEN ÉS A LÉTESÍTMÉNYÜZEMELTETÉSBEN EGYARÁNT FOKOZATOSAN ELŐTÉRBE KERÜLNEK A HATÉKONYSÁGOT, A MINŐSÉGET ÉS AZ ELŐNYÖS MEGTÉRÜLÉS ÖTVÖZŐ MEGBÍZHATÓ HITELES ÉS KORSZERŰ AUTOMATIZÁLT TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓK.

További fokozott piaci elvárások között szerepel,

 • a fenntarthatóság fokozása,
 • magas működésbiztonságú technológiák térnyerése
 • alacsony konckázati faktorú fejlett ergonómiai rendszerek bevezetése
 • a minőségi szerviz és karbantartási szolgáltatások stabilitásának fokozása
 • online technológia felügyeletekkel kommunikáló rendszer kompatibilitás
 • az energiafelhasználás racionalizálása és a a környezetvédelmi megfelelőség.

Gyakran megfogalmazott vevői követelmény még az IT kommunikációra képes, távoli beavatkozási lehetőséggel üzemeltethető berendezések alkalmazása, a JETMAT® ezen a téren is az élen jár.

A JETMAT® INTELLIGENS TISZTASÁGVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS, MELY FELÜLMÚL MINDEN NEMZETKÖZI PIACI VÁRAKOZÁST. Fejlett automatizálási rendszerének köszönhetően energia-hatékonysági és környezeti szempontokból is tartósan piacvezető szerepre tör.

Előzetes marketing felméréseink és a folyamatban lévő üzleti tárgyalásaink alapján, tisztaságvédelmi technológiánkátütő sikerre számíthat mind a magyar, mind a nemzetközi piacokon.

ÚJ IRÁNYT ADUNK, A TISZTÍTÁS VÉGRE SOKAK SZÁMÁRA TERMÉSZETES ÉLMÉNNYÉ VÁLHAT.

Megosztás

Kapcsolat

MAGONY  RICHÁRD   

felelős vezető, feltaláló, fejlesztőmérnök

JETMAT®  / Féktelen tisztaság  

Digitalizált tisztaságvédelem

https://www.jetmat.com 

+36 30 374 3330

info@jetmat.com  info@investraight.com

 Minősített Higiénia / HACCP 

Fenntartható Tisztaság  / TÜV 

Környezetvédelem  / ISO

A JETMAT® szabadalom oltalmi köre: EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CN / JP / KR / MY / PH / ID / AU ... 

Irodánk:  JETMAT office (map)    

Törökbálint, Hosszúrét u. (VIV Center)