• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Piaci alternatívák

SZÉLESKÖRŰEN ELTERJEDT TAKARÍTÁSI ELJÁRÁSOK ERŐSSÉGEIT ÉS HIÁNYOSSÁGAIT ELEMEZVE, FELISMERTÜK AZ IPARI MÉRETEKET ÖLTÖTT LÁTSZATMEGOLDÁSOKAT, AZ ÁTFOGÓ PROBLÉMAKEZELÉSRE KÉPTELEN, KONCEPCIÓTLAN SZEMFÉNYVESZTŐ IPARI MÓDSZEREK KÖVETKEZETLENSÉGEIT. A JELENLEG SZÉLESKÖRŰEN ELTERJEDT TAKARÍTÁSI GYAKORLAT, KÉPTELEN AZ ELVÁRT MÓDON KEZELNI AZ ÉLET VALÓS ÉS VÁLTOZÉKONY TISZTASÁGI KIHÍVÁSAIT. A MAI MEGOLDÁSOK CSUPÁN A RENDSZERES BESZENNYEZŐDÉSEK NYOMAIT TUDJÁK IDŐLEGESEN VISSZASZORÍTANI. EZ MINDEN!

AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEKBEN, (MIVEL HATÉKONY PREVENTÍV TECHNOLÓGIA NEM VOLT ELÉRHETŐ) A TISZTASÁG MEGŐRZÉSÉRE KÉPTELEN, EGYSZERŰ KITAKARÍTÁS VÁLT MINDENÜTT ALKALMAZOTT, EGYEDURALKODÓ IPARI GYAKORLATTÁ. A mai takarítási módszerek alapvetően hiányosak, emiatt nehezen kiszámítható, méltatlan oktalan és ekképp felesleges leterheltséget jelentenek az élet számos területén. HATÉKONY PREVENCIÓ NÉLKÜL, CSUPÁN PERIODIKUSAN ISMÉTELGETVE, ÚJRA ÉS ÚJRA VISSZAÁLLÍTJÁK AZ IDŐLEGES TISZTASÁG GYORSAN TOVATŰNŐ ILLÚZIÓJÁT. A TAKARÍTÁSI GYAKORLAT MA EGYEDÜL A BESZENNYEZŐDÉSEK PILLANATNYI MÉRTÉKÉT ÉS KITERJEDÉSÉT KÖVETŐ FELTAKARÍTÁSBAN LÁT LEHETŐSÉGET, ENNEK OKA ELSŐSORBAN MÓDSZEREIK HIÁNYOSSÁGAIBAN REJLŐ HELYTELEN MEGKÖZELÍTÉSBŐL FAKAD.

Azzal, hogy az elért tisztaság mennyire rövid életű és sebezhető, egy cseppet sem törődnek, hiszen éppen ez alapozza meg a takarítási módszereik iránti kereslet fenntartását.

A JELEK ARRA ENGEDNEK KÖVETKEZTETNI, HOGY A TAKARÍTÓIPARI SZEREPLŐK TÖBBSÉGÉNEK (TUDATOSAN VAGY TUDATLANÚL) KIMONDVA VAGY KIMONDTLANÚL, DE IDŐVEL JÓL FELFOGOTT ALAPVETŐ CÉLJA LETT, A MINDENKORI SZENNYEZŐ / DINAMIKA / MEGŐRZÉSE!  ÍGY NEM CSODA, HOGY A PIAC ELÉGEDETLEN, HISZEN A FENNTARTHATÓ TISZTASÁGÉRT A TAKARÍTÓIPARI CÉGEK ÉRDEMI ERŐFESZÍTÉSEKET NEM TESZNEK. CSUPÁN PREVENCIÓ NÉLKÜLI, ERŐLTETETT TAKARÍTÁSI MÓDSZEREK HALMOZÁSÁRA ÖSZTÖNZIK A FELHASZNÁLÓKAT.

A BESZENNYEZŐDÉS mértéke ugyanis elsősorban annak függvénye;

 • hol milyen szennyeződés kerül a talajra, és 
 • ott milyen a helyváltoztatáshoz használt járófelületeink (cipőtalpak és gumiabroncsok) szennyeződés átvivő, vagyis a környező burkolatokat elszennyező potenciálja (újratelmelődő szennyező dinamika). 

AZ ÁTSZENNYEZŐDÉS mértéke az egymás útvonalát keresztező, beszennyező potenciálok függvénye.

A FELÜLSZENNYEZŐDÉS pedig, e két ismétlődő folyamat hosszú távú káros hatásait összegzi.

MINDEZEK EREDMÉNYEKÉPP A BURKOLATOK PÓLUSAIBAN ÚJRA ÉS ÚJRA ELTÁROLÓDIK A SZENNYEZŐDÉS. 

ENNEK A SZŰKLÁTÓKÖRŰ RENDSZERNEK A KONZERVÁLÁSÁRA, A TAKARÍTÁS TECHNOLÓGIAI GYÁRTÓK ÉS SZOLGÁLTATÓK, LEHANGOLÓ KOMBINÁCIÓKBAN KERESZTEZVE FEJLESZTIK LÁTENS MÓDSZEREIKET, GYÁRTJÁK GÉPEIKET ÉS VEGYSZEREIKET.

Úgy tűnik, mintha ma elsősorban erre pozícionálnák megoldáasikat a nemzetközi takarítóipar jeles képviselői. Persze mindez nyílván nem így van, ... csak a jelek mutatják ezt, amit biztosan lehet másképp is magyarázni, amit nem is mulasztanak el gyorsan megtenni.

MINDEZEN IDEJÉTMÚLT, HIBÁS ALAPKONCEPCIÓKON NYUGVÓ, MÉLTATLAN TAKARÍTÁSI LÁTSZATMEGOLDÁSOK, AZ ÉVTIZEDEK ÓTA VÁLTOZATLANUL TARTOTT, SZŰNNI NEM AKARÓ ALAPPROBLÉMÁKHOZ KÖTÖZIK A FELHASZNÁLÓKAT. ÉRZÉSÜNK SZERINT EZ MÉLTATLAN! EZ A PROBLÉMA MINDENKIT ÉRINT, NINCS ALÓLA KIVÉTEL. A többszörösen telített iparággá fejlődött előnytelen takarítási szükségmegoldások, elsősorban ma is csupán az alapproblémát fenntartó, annak okát megszüntetni nem kívánó, felszínes megközelítésből fakadnak!

FELSZÍNES, ÁTMENETI MEGOLDÁSOKRA KÉPES GÉPEKET GYÁRTANAK, ÉS KÁROS VEGYSZEREKET ÉRTÉKESÍTENEK NAGY MENNYISÉGBEN. ÓRIÁSI PROFITRA TESZNEK SZERT, MIKÖZBEN KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ MEGOLDÁSAIK CSUPÁN A SZÁMUKRA ELŐNYÖS VALÓDI PROBLÉMA FENNTARTÁSÁT VÉDIK. Ezek a konvencionális takarítási módszereket életben tartó gyártó cégek, csupán látszatmegoldásokkal igyekeznek egy rövid ideig fenntartani a padlóburkolatok tisztaságának gyorsan múló illúzióját.

A legtöbb esetben, különösen a nagy átmenő forgalmat bonyolító helyszíneken a szennyezettség mértéke két takarítási ciklus között továbbra is akadálytalanul exponenciális mértékben növekszik! HATÉKONY PREVENCIÓ NÉLKÜL CSUPÁN ÁTMENETILEG BIZTOSÍTANAK TISZTA KÖRNYEZETET, ÍGY A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KIZÁRÓLAG A RENDSZERESEN KIÚJULÓ, AKADÁLYTALANUL ÚJRA ÉS ÚJRA GYORSAN BESZENNYEZŐDŐ KÖRNYEZET MARAD AZ EGYETLEN ELÉRHETŐ PIACI ALTERNATÍVA.

Elérni minden! Megtartani semmi? ... Ön szerint jól van ez így? 

Ebben, a tisztaságért ismételt eléréséért vívott folyton kiújuló, vég nélkül ismételt méltatlan küzdelemben, a jelenlegi takarítási látszatmegoldások többsége az eddig említetteken felül kíméletlenül irritálja padlóburkolatokat is.

Egyrészt, a szennyeződés rendszeres behordásának és a burkolatok pólusaiba beletaposásának eltűrése miatt.

Másrészt, a feltakarítás során a fizikai és kémiai behatások egymást felváltó, hosszú távon különösen káros roncsoló hatásai miatt.

EKÖZBEN, A PADLÓBURKOLATAINK ÁLLAPOTA ÉS ÉLETTARTAMA IS FOKOZATOSAN, LEGTÖBBSZÖR VISSZAFORDÍTHATATLANUL CSÖKKEN. Rendszeresen szétterítik mindenféle tisztító és fertőtlenítő szerek egészségre ártalmas keverékeit. Ezek felszáradva a levegőbe jutnak és belélegezve, hosszú távon károsítják a szervezetünket is.

VALÓJÁBAN NEM KÍMÉLIK AZ EGÉSZSÉGÜNKET SEM.

Bizonyos értelemben a szennyeződések széles spektrumának szétterjedéséhez elemi érdekük fűződik, hiszen ekkor van mit feltakarítani, ez biztosítja a megrendeléseiket folytonosságát.

NEM ÉRDEKELTEK (SŐT ELLENÉRDEKELTEK) A HATÉKONY MEGELŐZÉSBEN! Ennek az eddig említetteken felül egyik további meghatározó oka, nem más mint, hogy nekik nincs alkalmas tisztaságvédelmi technológiájuk. Ezzel az eddig is tapintható ellenérdekeltség máris kiteljesedett. Ezt csak a PIAC, vagyis a MEGRENDELŐK tudják feloldani, akik fizetnek a jelen takarítási szolgáltatásaiért.

A FIZETŐ MEGRENDELŐK SZÁMÁRA ELENGEDHETETLENNÉ VÁLT PILLANATNYI IGÉNYBEVÉTELEIKHEZ LEGINKÁBB ALKALMAZKODNI KÉPES, BIZTONSÁGOSAN FENNTARTHATÓ MÓDSZEREK, VAGYIS A VALÓS IDEJŰ TISZTASÁGVÉDELMI ELJÁRÁSOK ALKALMAZÁSÁRA ÉPÍTŐ ÚJRAÉRTELMEZETT TAKARÍTÁSI MODELLEK KIALAKÍTÁSA. Kifogástalan minőségű, teljes értékű alapos és gyors tisztítási megoldásokkal kell szolgálni. A beszennyeződési folyamatok megfékezéséhez sokoldalú, hatékony és átfogó megoldásra van szükség. A tisztaságvédelmi megoldásnak az eltérő helyváltoztatási szokásokat korlátozások nélkül támogatnia kell, ellenben azok szennyező dinamikáját hatékonyan kell közömbösítse. A JETMAT® PONTOSAN EZZEL A CÉLLAL LETT KIFEJLESZTVE.