• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Pozícionálás

A JETMAT® technológia a kifejlesztése során már számos konstrukciós megújításon, technológiai és módszertani fejlesztésen esett át. Az elmúlt 10 évben a sikerességet nagyban befolyásoló, meghatározó piaci szempontok figyelembevétel minőségi megoldásra törekedve, mindvégig valós piaci igényekre fókuszáltunk, egyúttal igyekeztünk folyamatosan megfelelni az alábbiakban részletezett legfontosabb jövőbe mutató célpiaci és szakmai elvárásoknak.

ÁTFOGÓ TISZTASÁG MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSAINK CÉLJA, EGYIDEJŰLEG BIZTOSÍTANI A JETMAT® TISZTASÁGVÉDELEM KÍNÁLTA PREVENCIÓ FOKOZOTT ELISMERTSÉGÉT, ÉS ÜGYFELEINK FENNTARTHATÓBB TISZTASÁG KITELJESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSAINAK MARADÉKTALAN TELJESÜLÉSÉT.

Egy sikeres fejlesztés soha nem önmagáért való erőfeszítés, a témaválasztás a legtöbbször eleve elrendeli a kudarcot vagy a siker potenciális esélyét. A sikerre vezető úton, az előnyös piaci fogadtatás érdekében, hosszú távon fenntartható és kiváltképp a piaci szereplők részéről is preferált, ideális üzleti megoldásokra törekedtünk.

A folyamat legtöbbször egy konkrét valós probléma felismerésével kezdődik, és a megoldás keresése közben ébredő kihívásokra, lehetőleg figyelemre méltó eredeti megoldásokkal kell reagálni. 

Az eredmény jól definiált, előremutató és vállalható egyben a piacok számára értékes és kifizetődő célokat kell szolgáljon. A módszereknek fenntarthatónak és hatékonynak kell lenniük. 

A PIACI BIZALOM AZ EGYETLEN EREDMÉNY, AMIRE A SIKERT TARTÓSAN FEL LEHET ÉPÍTENI.

Ezt elérni nagy kihívás, megtartani valódi próbatétel, mihez jól pozícionált küldetéstudat is kell! 

Meggyőződésünk, hogy egy új technológia alapú szolgáltatás csupán a piacok részéről támogatott, átfogó univerzális gyakorlati megoldásként biztosíthatja a sikeres bevezetést, és tarthatja fenn hosszan az előnyös piaci fogadtatást. 

A teljes siker, az összetett kihívásokra adott időtálló válaszokból épül, és csak a fejlődni és megújulni képes emberek elszánt munkájával előidézett, valódi értékteremtés tarthatja életben.

POZÍCIONÁLÁSI TÖREKVÉSEINK LÉNYEGET TALÁN A FENTIEK SZERINT ÉRDEMES ÖSSZEGEZNI, de 

AKÁRMENNYIRE IS NÖVELJÜK EGY TECHNOLÓGIA KÉPESSÉGEIT ÉS MINŐSÉGI MEGFELELŐSÉGÉT, AZT SOHA NEM HAGYHATJUK FIGYELMEN KÍVÜL, HOGY A SIKERES HASZNOSULÁST ÉRDEMBEN A MŰSZAKI PARAMÉTEREKEN MESSZE TÚLMUTATÓ, NEM KEVÉSBÉ FONTOS EGYÉB PIACI SZEMPONTOK EGYARÁNT DÖNTŐEN BEFOLYÁSOLJÁK.

AZ ÖSSZETETT ELVÁRÁSOKNAK NEM LEHET, NEM SZABAD ÉS NEM IS ÉRDEMES CSUPÁN A TECHNOLÓGIAI PARAMÉTEREK EGYOLDALÚ TÖKÉLETESÍTÉSÉVEL MEGPRÓBÁLNI ELEGET TENNI. 

A racionális megoldások, legtöbbszőr párhuzamos síkokon meghozott döntések egyensúlyára épülnek. Maradandó értékek csupán az érvek ütköztetése árán, a legtöbbször szükségszerűen eltérő nézőpontok és alternatív megközelítések egyensúlyából fakadhatnak.           

A JETMAT®, MINT TECHNOLÓGIA ALAPÚ  TISZTASÁGVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS KIFEJLESZTÉSÉNÉL, MINDVÉGIG TÁG TERET ADTUNK A PIACI IGÉNYEK MARADÉKTALAN ÉRVÉNYESÜLÉSÉNEK.

Mindazonáltal, gyakorlati tapasztalatokból tudjuk, hogy bármely technológia esetén, akár egyetlen gondatlan felhasználó éppúgy okozhat kellemetlenségeket, mint a nagy leterheltségből fakadó túlterhelés, esetleges átmeneti működési elégtelenség, váratlan hatásfok csökkenés. Tehát, ha igazán értékes érdemi megoldásra törekszünk és célunk, hogy az ügyfeleink minden esetben csupán a gördülékeny kiszolgálást és a kínált megoldásunk hasznát érezze, akkor óriás kihívások előtt állunk.

MI A FENNTARTHATÓ TISZTASÁG ÉLMÉNYÉT KÍNÁLJUK, NEM A TAKARÍTÁST. Ez meglehetősen nagy különbség.

Ezért, egy jól felépített átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk, mely a tervezett karbantartáson és szervizelésen kiterjed a távfelügyelettel kombinált teljes technológia üzemeltetésre is. Ezen felül tanácsadóként a felmerülő közvetett takarítási feladatokat is segítjük prevenciós alapokra helyezve újratervezni. Ez jelentős költségcsökkenést eredményez, ami biztonságos fedezetett adhat a prevencióra való átálláshoz. 

EZ A POZÍCIONÁLÁSI SZEMLÉLETMÓD BIZTOSÍTJA LEENDŐ ÜGYFÉLKAPCSOLATAINK ELÉGEDETTSÉGÉN ALAPULÓ TERVEZETT GYORS PIACI TERJESZKEDÉSÜNKET, AZ ELÉGEDETT CÉLPIACAINKRÓL ÉRKEZŐ ÚJABB ÉS ÚJABB ÉRDEKLŐDÉSEK FIZETŐKÉPES KERESLETTÉ VÁLÁSÁT, A RENDSZERES MEGRENDELÉSEK MEGERŐSÖDÉSÉT.

A JETMAT® fejlesztésénél egyebek mellett különös figyelmet fordítottunk az értékes, egyedülálló márkajellemzők kialakítására és tökéletesítésére. Valódi végfelhasználói értéket képviselő technológiai jellemzők és szolgáltatásaink összhangja tovább emeli a fenntartható tisztaság új és elegáns gyakorlati modelljének rangját. 

MINDEZEKET HOSSZAN MÉRLEGELVE, ÉS A CSATOLT SZOLGÁLTATÁSAINK TÖKÉLETES EGYENSÚLYÁT KERESVE ÉRETT MEG BENNÜNK AZ ELHATÁROZÁS, A TAKARÍTÁSI MODELL ÚJRA ÉRTELMEZÉSÉRE, ÉS A TELJES KÖRŰ FELÜGYELETI TAKARÍTÁSSAL ERŐSÍTETT, PREVENCIÓ ALAPÚ TISZTASÁGVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSKÉNT TÖRTÉNŐ KÍNÁLATI RENDSZERÉNEK ÖSSZEHANGOLÁSÁRA. A prevenciót kiegészítő kisebb takarítási feladatok ellátására partnercégekkel fogunk szerződni, így a megrendelő a fenntartható legmagasabb szinvonalú tisztaságélménye garantált lesz. 

A JETMAT® KIVÉTELES PIACI ELÉGEDETTSÉGRE ÉPÍTHET, MERT A PROBLÉMA GYÖKERÉNÉL FEJTI KI A HATÁSÁT.

FELHASZNÁLÓINKAT VÉGLEG MEGSZABADÍTJUK A KÖRNYEZETÜK ÁLLANDÓ TISZTASÁGÁT VESZÉLYEZTETŐ RENDSZERES BESZENNYEZŐ BEHATÁSOK KELLEMETLEN TERHEI ALÓL.

A JETMAT® VALÓS GONDOKAT MEGOLDVA, JELENTŐS MÉRETŰ GYORSAN NÖVEKVŐ PIACI SZEGMENSÉ VÁLIK.

A JETMAT® ötvözi és összehangolja az ideális tisztítási eljárások előnyös hatásait, miközben a fenntartható tisztaság fokozása érdekében új szintre emeli a prevenció alapú automatizált tisztaságvédelmi megoldásokat. Versenytársainkat minden tekintetben messze megelőzve, és a szabadalmi háttér meghatározó piaci előnyeire építve, valódi értéket teremtünk és megrendelőink érdekeit szolgálva hosszú távon is sikeresen tudunk együtt erősödni!

Mindezzel olyan valós, fizetőképes piaci keresletet tudunk kiszolgálni, mely kölcsönösen előnyös üzleti környezetet teremt (hiszen számos iparágban egyidőben kivételes előnyökkel tudunk jelen lenni). Mindez garantáltan hosszú évtizedekre biztosítja az erős piaci pozíciónkat és ezzel arányosan befektetőink elégedettségét is.