• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Probléma / Megoldás

PROBLÉMA

HATÉKONY MEGELŐZÉS NÉLKÜL A TISZTASÁG NEM MÁS, CSUPÁN GYORSAN MÚLÓ ILLÚZIÓ!

Hatékony valós idejű prevenció nélkül, az elért tisztaságon gyorsan felülkerekedik a beszennyeződés, ezt mindannyian rendszeresen tapasztaljuk a hétköznapi életben.

A tisztaság állandóságára valóban érzékeny iparágakban, mindez fokozott kockázatokat és számos esetben potenciális veszélyforrást okoz a gyártási folyamatokban, ami termelékenységi korlátokat állít, és hatékony védelem híján, számos értelemben előnytelen kiszolgáltatott helyzetet teremt.

A legújabb érzékeny gyártástechnológiákat alkalmazó, kiemelt minőségi elvárásokat megkövetelő fejlett iparágakban, (IT - Elektronika, Autó - Gépipar, Gyógyszeripar, Élelmiszeripar, Energetika, stb.) a cégek kizárólag kifogástalan tisztaságú ellenőrzött környezetben képesek minőségi termékeik előállítására, és színvonalas szolgáltatásaik fenntartására. Prevenciónk kiváltképp a számukra ad érdemi megoldást és kivételesen gyors megtérülést.

Ezen cégeknél az épületek állandó belső tisztaságának megőrzése óriási kihívást jelent, mert egyidejűleg garantálniuk kell a munkavállalóik valamint az anyagok és az áruk akadálytalan szabad mozgását. Ez a rendszeres helyváltoztatás egyben az elsődleges kiváltó oka is a szennyeződések akadálytalan gyors szétterjedésének.

A SZÜKSÉGSZERŰ HELYVÁLTOZTATÁSI (MOZGÁSI) FOLYAMATOKKAL EGYIDEJŰLEG KELETKEZŐ, ÁLLANDÓ BESZENNYEZŐDÉSEK ELLENI HATÉKONY VALÓS IDEJŰ VÉDEKEZÉS NÉLKÜL, AZ IPARVÁLLALATOKNAK TECHNOLÓGIAI KOCKÁZATOK SOROZATÁVAL KELL FOLYAMATOSAN MEGKÜZDENIÜK.

Az érintett cégek folyamatosan kiutat keresnek különféle megoldásokat próbálnak ki a termelési folyamataik eredményességét csökkentő állandó beszennyeződési kockázataik mielőbbi, tartós mérséklésére. Próbálkozásaik mindeddig hasztalanok voltak. Bizonyított tény, hogy bár számos iparágban sokan dolgoznak a hatékony prevenció kifejlesztésén, az áttörést eddig mégsem értek el, alkalmazott módszereik számos gyakorlati nehézségbe ütköztek.

MEGOLDÁS

AZ ÁLTALUNK KÜLÖNFÉLE IPARÁGAKBAN EDDIG FELKERESETT, TÖBB EZRES LÉTSZÁMOT FOGLALKOZTATÓ PIACVEZETŐ CÉGEK (EZEK LISTÁJÁT HAMAROSAN KÖZZÉTESSZÜK) A TISZTASÁG FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN AZ IDEÁLIS KITÖRÉSI LEHETŐSÉGET, AZ ÁLTALUNK KIFEJLESZTETT TISZTASÁGVÉDELMI TECHNOLÓGIA, ÉS AZ ERRE ÉPÜLŐ KIEGÉSZÍTŐ TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK KOMBINÁCIÓIBAN ÉRZIK BIZTOSÍTHATÓNAK.

Új generációs, környezetbarát preventív tisztaságvédelmi technológiánk és ráépülő átfogó tisztaságmenedzsment szolgáltatási csomagunk, ezt a meghatározó piaci igényt képes meggyőzően és elegánsan, egyúttal versenyképesen és fenntarthatóan valamint hosszú távon is biztonságosan kiszolgálni. Lényegében az idő múlásával egyre kedvezőbb feltételekkel és egyre alacsonyabb költségen, erről bővebben az üzleti modellünkben olvashat.

Technológiánk kifejlesztését hosszú ideje fokozott piaci érdeklődés és egyben a tisztaságvédelmet nagyon váró türelmetlen megrendelői várakozás is kíséri. A megvalósítás kihívásaira összpontosítva, átfogó tisztaságvédelmi koncepciót dolgoztunk ki. A JETMAT® tartós bérbeadására épülő átfogó tisztaságvédelmi szolgáltatási csomaggal kombinált üzleti modellünket, a piac minden iparágban kivétel nélkül pozitív várakozással fogadja.

Automatizált tisztaságvédelemi rendszerünk, sokak szerint nemzetközi takarítás módszertani szemléletváltást fog előidézni.

 Az általunk kifejlesztett valós idejű tisztaságvédelem, számos iparágban előnyösen képes befolyásolni a pénzügyi eredményeket, segíti a jobb termékminőség fokozását és a magasabb termelékenységet elérését.

További részletekről a weboldalunkon tájékozódhat : http://www.jetmat.com