• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Üzleti prognózis

Következő 5 év / Mérföldkövek / Forrásigény / Befektetési koncepció / Befektetési stratégiaNemzetközi piacok

A FENTI MENÜPONTOKBAN, MINDEN TÉMÁBAN ISMERTETJÜK A RÉSZLETESEN KIDOLGOZOTT KONCEPCIÓNKAT, ÉS A VONATKOZÓ ÜZLETI TERV ADATOKAT. A  HOZZÁFÉRÉS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

A REGISZTRÁCIÓ HITELESÍTÉSE SORÁN, EGYÉNI JELSZAVAS HOZZÁFÉRÉST GENERÁLUNK ÖN(ÖK)NEK, EZZEL KÖNNYEDÉN BEJELENTKEZHETNEK ÉS MEGISMERHETIK AZ ALÁBBI ÜZLETI ADATOKAT: 


Mindazon adatok információk, elemzések és magyarázatok, melyeket honlapunkon talál, a JETMAT® technológia megvalósulását előkészítő szakértő csapatunk éveken át végzett alapos felkészítő kutató-fejlesztő munkájára épül.

AZ ALÁBBIAKBAN ÖSSZEGEZTÜNK NÉHÁNY ALAPVETŐ GONDOLATOT, MELYEK FONTOSAK LEHETNEK, AHHOZ, HOGY HELYESEN ÉRTELMEZZÉK AZ ÁLTALUNK KÖZÖLT ADATOKAT ÉS KÖVETKEZTETÉSEKET. 

Tapasztalatunk szerint, egy új technológiát a kezdetektől a megvalósulás útján végig menedzselni  rendkívüli kihívás, sokkal nagyobb mint azt akár egy, a témában járatos szakértő csapat (különösen a kezdetekben) képes lenne hitelt érdemlően felmérni, megbecsülni. Ezt azok tudják igazán, akik éveken át egy fejlesztés minden terhét felvállalva kitartanak és végigmennek ezen az úton, még ha eközben többször is szembesülnek vele, hogy a kezdetekben valójában nem jól mérték fel a feladatokat, és túlbecsülték az újdonság iránti piaci fogadtatást, a célpiacok szakmaiság és a befektetői reakciók dinamikáját.

Egy új technológiát kifejleszteni és az üzleti befektetési szakaszig eljutatni jelentős vezetői erőpróba, ahol minden ébredő kivívásnak eleget kell tenni, és erőn felül dolgozva másokat is cselekvésre bírni. Ezen az úton a problémák és a feladatok végtelennek tűnő hegyekben tornyosúlnak. A fény mit az ember az alagút végén keres, hosszú évekig puszta reményként lebegnek a szem előtt és ami a legnyomasztóbb az az, hogy ez az út nagy állhatatosságot kíván, az igazi próbatételek alatt sokan elpártolnak és nagyon kevesen kísérnek segítő figyelemmel. 

Nos, ha rövid felvezetőm után időt áldoznak ránk és elolvassák mindazt amit honlapunkon leírtunk, kérem a feldolgozás során gondoljanak arra, hogy legjobb tudásunk szerint időt és energiát nem kímélve évekig elszántan dolgoztunk azon, hogy az előnytelen feltételek ellenére is biztonságos keretek között valósíthassuk meg üzleti terveinket.

Ebben valódi segítséget nem kaptunk semmilyen szakmai vagy innovációs szervezettől, semmilyen állami cégtől vagy alapítványtól. Semmilyen pályázati forrást nem nyertünk el, persze egy kivételével nem is találtunk olyan kiírást melyen eséllyel indúlhattunk  volna, egyáltalán. 

EREDMÉNYEINKET SAJÁT ERŐFESZÍTÉSEINKRE ALAPOZVA, VÉGES ERŐFORRÁSAINKAT KÖRÜLTEKINTŐEN FELHASZNÁLVA, FELELŐSSÉGTELJES ÉS ÁLDOZATOS MUNKÁVAL HÍVTUK ÉLETRE.

Mindezek ellenére, mégis gondoskodnunk kell arról, hogy a technológiánk kifejlesztése során megnyílt üzleti lehetőségek iránt érdeklődők vétlen megtévesztésével sem legyünk megvádolhatóak.

Olyan világban élünk, ahol konspirációs üzleti körök különféle módszerekkel fáradhatattlanúl igyekeznek mások megtévesztésével jogtalan gazdasági előnyökhöz jutni. Az elmúlt években mi is találkoztunk ilyenekkel, szerencsére időben felismertük őket, és így nem váltunk az áldozatukká.

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY A NYÍLVÁNOSSÁG EREJÉT FELHASZNÁLVA ÜZLETI KONZÚLTÁCIÓT KEZDJÜNK EGYÜTTMŰKÖDÉST KERESŐ TISZTESSÉGES (HAZAI ÉS) NEMZETKÖZI BEFEKTETŐKKEL. NOS, HOGY MINDEZ EGYÉRTELMŰ LEGYEN, FEL KÍVÁNJUK HÍVNI A FIGYELMÜKET, HOGY AZ ALÁBBIAK SZERINT TEKINTSENEK AZ ÁLTALUNK KÖZÖLTEKRE:

JOGI NYILATKOZAT    

INFORMÁCIÓK, HASZNÁLATI FELTÉTELEK

Kérjük, hogy jelen weboldal (a továbbiakban: „Honlap’) használata tekintetében az alábbiakat figyelmesen olvassa el, a Honlap megnyitásával és használatával Ön az alábbiakban felsorolt és ismertetett használati feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Jelen nyilatkozatban meghatározott feltételek  a Honlap valamennyi látogatójára kötelező érvényűek!

A Honlapon közzétett információk, adatok elemzések és prognózisok csupán tájékoztató jellegűek, a teljesség igénye nélkül kizárólag a figyelem felkeltését szolgálják, azok teljességéért, pontosságáért, esetleges módosításáért, vagy módosulásáért felelősséget nem vállalunk.

 • A Honlapon megjelenő információk és adatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, befektetési tanácsadásnak vagy szerződéses ajánlatnak, így ajánlati kötöttséget sem eredményeznek.
 • A Holnapon megjelenő információk és adatok általános jellegűek, előzetes tájékoztatásul szolgálnak, nem konkrét személyek befektetési céljaihoz vagy pénzügyi helyzetéhez igazodnak.
 • A közölt adatok és információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történik, semmilyen felelősséget nem vállalunk a Honlapon megtalálható információkon és adatokon alapuló döntésekből eredő esetleges károkért.

KÉRJÜK, HOGY AMENNYIBEN A KÖZÖLT ADATOK ÉS INFORMÁCIÓK MÉGIS FELKELTETTÉK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, A BEFEKTETÉSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALÁHOZ VALÓ FELHASZNÁLÁSUKAT MEGELŐZŐEN, MINDEN ESETBEN LÉPJENEK VELÜNK KÖZVETLEN KAPCSOLATBA, ÍGY KÉTOLDALÚ ÜZLETI TÁRGYALÁSOK SORÁN RÉSZLETES FELVILÁGOSÍTÁST ADHATUNK, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEK MINDEN TEKINTETBEN ELKERÜLHETŐK LEGYENEK ÉS A DÖNTÉSEIK MEGALLAPOZOTTAK LEHESSENEK.

Természetesen állunk elébe bármely szakmai vagy üzleti és befektetési szembesítésnek, álláspont ütköztetésnek. Készek vagyunk érveink és az általunk közölt információk megvédésére.

A HONLAPON ISMERTETETT BEFEKTETÉSI ALTERNATÍVÁK, ÜZLETI ÉS  STRATÉGIAI PARTNERSÉGI AJÁNLATOK MINDEN ESETBEN AZ ÜZLETI TÁRGYALÁSAINKON EGYEZTETETT FELTÉTELEK SZERINT, ÉS CSUPÁN ÜGYVÉDEK ÁLTAL ELLENJEGYZETT SZERZŐDÉSEKKEL VEHETŐK IGÉNYBE.

A tartalomban szereplő esetleges hibákért, pontatlanságokért, tévedésekért a felelősséget kizárjuk.