• JETMAT®

  JETMAT®

  tudjon meg többet a JETMAT® Tisztaságvédelmi technológiáról

  Termékünkről bővebben
 • Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Tekintsen előre, mi segítünk megvalósítani

  Éljen a lehetőséggel, fontolja meg milyen üzleti lépéseket érdemes tennie.

  Befektetési formák
 • Ezt ne hagyja ki!

  Ezt ne hagyja ki!

  Regisztráljon most és hitelesítést követően részletes adathozzáférést biztosítunk.

  Regisztrálok
 • Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Ideje másképp gondolni a tisztaságra

  Féktelen tisztaság / a gondtalan helyváltoztatás teljes kényelmét kínáljuk

  Ügyfeleink kiszolgálása
INVEST STRAIGHT / helyzetbe hozzuk... a JETMAT® üzleti / befektetési portálja

Versenytársak

A takarítás -és tisztítás technológia egy összetett iparág, így világszerte számos meghatározó, tradicionális gyártó cég van jelen akik között nagy a verseny, és rendre új cégek is feltünnek.

Termékeiket a szennyeződések szétterjedése (a beszennyeződés) elleni küzdelem, vagy ha úgy tetszik a tisztaság fenntartása szempontjából alapvetően két fő csoportba lehet sorolni.

 • A MEGELŐZŐ CSOPORTBA az előzetes (beszennyeződést fékező, preventív, elsődleges) tisztítási módszereket,
 • A HELYREÁLLÍTÓ CSOPORTBA az utólagos (beszennyeződést követő, utólagos, másodlagos) takarítási eljárásokat soroljuk.

A MEGELŐZŐ CSOPORTBA, a beszennyezési hatásokat fékező, azok akadálytalan terjedésének gátat szabó  különféle szennyfogó megoldásokat gyártó cégek tartoznak. Ők lényegében a korábban elért tisztaság állandóságát hivatottak megőrizni, annak élettartamát próbálják fokozni, de megoldásaik alacsony hatásfoka miatt nem tudják hatékonyan ellátni a tisztaságvédelmi feladatokat, ezért nem élvezik a piacok kellő bizalmát. Prevenciós megoldásaik a piacokon kisebbségben vannak, a takarításra emiatt sajnos továbbra is döntő szerep hárúl. A megrendelők tehát, bár csükkenő mértékben ugyan de továbbra is elszenvedik a beszennyeződést, emiatt nem tudnak eltekinteni a rendszeres takarítástól. A megrendelők ezt felismerve a figyelmüket és az anyagi erőforrásaikat kénytelenek számukra kevésbé előnyös állandó takarításra áldozni. 

Ebben a csoportban elsősorban a szennyfogó szőnyegeket és különféle cipőtalp és gumiabroncs tisztító célgépeket gyártó cégek tartoznak.

Néhány példa:

EMCO / SCHEIBAL / VERIMPEX / FORBO / GAPA / FUMA / HAGOMAT / RINOS / ZENOPROTECT / NUWAY / MUOVIHAKA / ALUHIT / NOTRAX / MOUNTVILLE / MILLICAN / SCHMIDT / YOURMAT / STIL / .. Ezekről a cégekről részletes elemzést készítettünk a piac és ágazatelemzés című anyagunkban, melyet személyes tárgyalásaink alkalmával örömmel megosztunk az érdeklődőkkel.

 

A HELYREÁLLÍTÓ CSOPORTBA, a beszennyezést létrjöttét követő, helyreállító takarítási megoldásokat szolgáltató cégek tartoznak. Ők lényegében nem adnak semmilyen védelmet a beszennyeződések megfékezésére, csupán bizonyos rendszerességgel, két takarítási ciklus között az időleges tisztaság visszaállítását célzó periodikus takarítást végeznek és az előbb vázolt okok miatt a tisztaság világpiacán ők vannak túlsúlyban.

Ebben a csoportban leginkább a klasszikus takarítási szolgáltatásokat nyújtó és a különféle vegyszereket, valamint száraz és nedves pórszívó ill. súroló-tisztító automata célgépeket gyártó cégeket érdemes megemlíteni.

Néhány példa a gépgyártókra:

TENNANT / KAERCHER  /NILFISK / HAKO / COMAC / RCM / AEBI / DIVERSEI / NUMATIC / WETROK / TRUVOX / DIBO / 3M / WEIDER / IPC / HEUTE / COLUMBUS / FLOORPOOL / CLEANFIX... Ezekről a cégekről is részletes elemzést készítettünk a piac és ágazatelemzés című anyagunkban, melyet személyes tárgyalásaink alkalmával örömmel megosztunk az érdeklődőkkel.

Anélkül, hogy jelen szövegkörnyezetben túl sokat időznénk az alternatív megoldások elemzésével, megkérem a téma iránt érdeklődőket látogassanak el a jetmat.com honlapunkra ahol az okos takarítás menüpont alatt számos részletesen kifejtett elemzést és bőséges információt találnak a témáról.